OVER ONS

Sewa missie

Bij Sewa bouwen we aan vertrouwen. Dat doen we door altijd oprechte aandacht te hebben voor collega’s en opdrachtgevers.

Jeroen Schaap en Koos Hartman

Sewa is in april 2016 opgericht door Jeroen Schaap en Koos Hartman.
Jeroen en Koos zijn werkzaam in de civiele bouw en hebben in de afgelopen jaren een uitgebreid persoonlijk netwerk opgebouwd met opdrachtgevers en collega’s.
Regelmatig krijgen zij dan ook van projectleiders, bedrijven en collega’s de vraag of zij nog goed personeel of interessante projecten kunnen aanbevelen.
Om opdrachtgevers en collega’s te laten meedelen in hun netwerk hebben ze besloten bemiddelingsbureau Sewa in het leven te roepen.

Jeroen en Koos blijven naast hun werk voor Sewa hun werkzaamheden als (hoofd)uitvoerders doen; ze staan dus steeds midden in het werk. Zo blijft hun netwerk groeien.

Oprechte aandacht

We vinden het bij Sewa belangrijk om oprechte aandacht te hebben voor collega’s en opdrachtgevers. Kunnen vertrouwen op collega’s is heel belangrijk om plezier te hebben in je werk. Aandacht geeft vertrouwen en het is bewezen dat werken met plezier betekent dat je je werk ook beter doet. Belangrijk voor de werknemer èn voor de opdrachtgever dus.

Bij sewa gaan we niet op zoek naar personeel door zoekopdrachten in onpersoonlijke databases. We maken gebruik van onze persoonlijke contacten en eigen netwerken. Zo kunnen we de beste collega’s verbinden aan de juiste opdrachtgevers. Daarna blijven we die oprechte aandacht natuurlijk tonen, aan onze collega’s èn aan de opdrachtgever.

Wij bouwen aan vertrouwen.

Naam en logo

Sewa is Japans en betekent bemiddelen.
Het logo is een creatieve weergave van 2 mensen die bij elkaar staan en elkaar de helpende hand bieden. Dit zijn de opdrachtgever en de werknemer.
Midden in het logo zijn de medewerkers van Sewa gevisualiseerd in de vorm van de cirkel. Het stabiele middelpunt midden in het werk.

NEEM CONTACT OP